Cégünkről

A SZATMÁRI 77 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t arculatának kialakításában nagyon fontos cél a szolgáltatás magas színvonalú ellátásával egy pozitív kép kialakítása, illetve cégünk ismeretségének a megrendelők pozitív visszajelzéséből származó növelése. Ezen két cél eléréséhez nyújtunk még több segítséget Megrendelőinknek a szakszerű és környezettudatos takarítási szolgáltatás magas színvonalon történő ellátásával.

Munkatársaink legális foglalkoztatás keretein belül takarítanak, a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelően, és a törvény által előírt rendszeres foglalkozás-egészségügyi orvosi vizsgálaton részt vesznek, valamint munka és tűzvédelmi oktatásban részesülnek.

Munkatársaink szakmai tudására és gyakorlatára alapozva célunk, hogy megrendelőink igényeit maximálisan kielégítő szolgáltatást nyújtsunk. Ennek érdekében az érvényben lévő előírások valamint technológiai irányelvek, illetve a gyakorlati tapasztalataink alapján kidolgozott takarítási programjainkat természetesen a megrendelői elvárásokhoz igazodva rugalmasan alakítjuk.

A környezettudatos takarítás:

Kizárólag korszerű, minőségi eszközöket, takarítószereket, valamint minőségi, biztonsági adatlappal rendelkező takarító illetve tisztítószereket használunk, a takarítási és tisztítási munkáink elvégzéséhez. Mivel mindegyik felület más és más, ezért az adott felületre használható tisztítószereket használjuk a precíz és hatékony takarítás érdekében, így a jól kiválasztott minőségi eszköz illetve tisztítószerrel óvjuk, védjük a takarítandó tárgyat, és vigyázunk a takarítandó tárgyak, berendezések állagmegóvására.

Számunkra fontos a minket körülvevő környezet, ezért igyekszünk olyan eszközparkot illetve takarító-tisztító szereket használni, amelyek maximálisan képesek a kiválasztott felület, ápoló minőségi tisztítására, valamint amivel cégünk is hozzájárul környezetünk megóvásához.

Technikai eszközeink:    

Korszerű gép- és eszközparkunk a rendszeres napi takarítási feladatok mellett mindennemű épülettisztítási szakipari (lábról, vegyes technikával illetve alpintechnikával elvégezhető) munka elvégzésére alkalmas.

Mobilitás:

Megrendelőink igényeit figyelembe véve, olyan gépjárműveket alkalmazunk, melyekkel bármikor könnyen eljuttathatjuk munkatársainkat a szükséges eszközökkel, takarító- és tisztítószerekkel együtt a tömegközlekedéstől távol eső területekre is. Cégünk működését nem befolyásolja az időjárás, a tömegközlekedés hiánya (sztrájk, stb.) valamint a távolság, Munkatársaink mindig időben megkezdik az elvállalt munkát.

Képzés:

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a kollégáink szakmai, gyakorlati felkészültségére, valamint ha szükséges továbbképzésükre, és az általános szakmai ismereteken túl a speciális feladatok ellátásához szükséges képzések megszervezésére is.

Munkatársaink ruházata:

Takarító munkatársaink ruházatát a mindenkori Megrendelő igényeinek megfelelően tudjuk alakítani.

© www.szatmari77.com 2012. Minden jog fenntartva.